• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • 3

Gawe bareng saprak 2005

Wilujeng sumping di Smartex Screen Co, Ltd. kantor kami aya dina Qingdao Kota tur pabrik urang ngadeg di 2005, urang boga tradisi lila di pabrik jeung suplai bahan serangga layar, retractable produk layar serangga jeung suku cadang jandela, jsb

 

Urang utamana nungkulan di ékspor produk layar serangga jeung produk nu patali jeung jandéla, kayaning layar orat serangga, layar serangga aluminium, orat layar serangga kaku, bettervue orat serangga layar, kolam renang & patio dipager serangga layar, layar pleated bolong, layar polyster, layar, layar tuff, patempatan layar, kawat bolong na ogé retractable layar serangga pepet, jsb 

pameran

konsumén biasa urang

SMARTEX layar CO., LTD.?

Urang baris mantuan anjeun mikaresep hirup anjeun hadé. Sepi sareng nyaman.

WhatsApp Online Chat !