• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 3

WORKING Wiwit 2005

Welcome to Smartex layar Co, Ltd. kantor kita ana ing Qingdao City lan pabrik kita ditetepake ing taun 2005, kita duwe tradisi dawa ing Pabrik lan sumber bahan serangga layar, retractable produk layar serangga lan spare parts jendhela, etc.

 

We utamané menehi hasil ing kaca produk layar serangga lan produk-related jendhela, kayata layar fiberglass serangga, layar serangga aluminium, fiberglass layar serangga kuli, bettervue fiberglass serangga layar, blumbang & Patio pager serangga layar, layar pleated bolong, layar polyster, layar, layar tuff, bagean layar, kabel bolong lan uga retractable layar serangga pet, etc. 

pameran

pelanggan kita biasa

SMARTEX LAYAR CO., LTD.?

Kita bakal mbantu seneng urip luwih. Sepi lan nyaman.

WhatsApp Online Chat !